Sakarya Meslek Yüksekokulu yeni akademik yılına başladı. Düzenlenen oryantasyon programlarıyla öğrenciler üniversitenin eğitim süreçleri ve faaliyetleri hakkında ayrı ayrı bilgilendirilmeye devam ediliyor.

2024-2025 dönemde yaklaşık bin öğrencinin kayıt yaptırdığı Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sakarya Meslek Yüksekokulu yoğun bir haftayla eğitime başladı. İlk ders etkinlikleri ve oryantasyon programları ile haftayı tamamlayan Sakarya Meslek Yüksekokulu’nda yeni kayıt yaptıran öğrencilere her bölüm tarafından oryantasyon programı yapılmaya devam ediliyor. Oryantasyon Programı tamamlanan bölümlerde öğrencilere eğitim öğretim süreçleri, kariyer, kalite ve üniversitenin diğer imkanları hazırlanan sunumlar ve video gösterimleriyle gerçekleştirildi.