Meslek Yüksekokulumuzda Sektörle Buluşma Günleri kapsamında bir konferans daha gerçekleştirildi. BMC Tank ve Yeni Nesil Araçlar Üretim Mühendisliği Kaynak Proses Grup Lideri Hayri Alperen Piyade Meslek Yüksekokulumuz Mekatronik Programı öğrencilerine yönelik Savunma Sanayisinde Kaynaklı İmalatın Yeri konulu konferans verdi. Konferansta BMC tankın üretim aşamalarını anlatan Piyade, prototipi üretilmiş ve mevcutta üretilen savunma sanayi ürünlerinin üretim aşamalarını anlatarak üretim süreçlerinde teknik personelin bu alandaki yeri ve pozisyonları hakkında bilgi verdi. Ayrıca savunma sanayinde kullanılan Kaynaklı İmalat Teknolojileri ve Test Yöntemleri konularında öğrencileri bilgilendiren Hayri Alperen Piyade'nin konferansına öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.