2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi kapsamında 3+1 İşyeri Uygulamasına gidecek olan öğrencilerimizin izleyecekleri adımlar aşağıdaki şekildedir.

• Derse yazılma işlemleri üniversitemiz web sitesinde yayınlanmış olan 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminde belirtilen tarihler arasında yapılacaktır. Bu kapsamda Güz Döneminde 3+1 İş Yeri Uygulamasına gidecek olan öğrenciler “İşletmede Mesleki Eğitim” derslerini seçeceklerdir.
  • 3+1 İşyeri Uygulaması başvuruları online olarak değil, elden ve ıslak imzalı dokümanların teslim edilmesi ile yapılacaktır.

• 3+1 İşyeri Uygulaması başvuru formları okulumuz web sitesi, formlar (https://smyo.subu.edu.tr/tr/formlar) kısmından ya da okulumuz fotokopi biriminden temin edilebilir.
  • Öğrencilerin iki nüsha olarak alacakları başvuru formlarını öncelikle 3+1 İşyeri Uygulamasını yapacakları işletmeye, sonrasında ilgili bölüm başkanlarına imzalatmaları gerekmektedir. Bu imzaların tamamlanmasından sonra okulumuz Bölümler Sekreterliğine bu evrakların bir nüshasını elden teslim etmeleri gerekmektedir.
  • 3+1 İşyeri Uygulaması başvuruları 20.09.2021 – 23.09.2021 tarihleri arasında yapılacak olup bu tarihler dışındaki başvurular kabul edilmeyecektir.