Sakarya Meslek Yüksekokulu (MYO) Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu, önümüzdeki dönem uygulama eğitimine gidecek öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Sapanca’da bir araya geldiler.

Kahvaltılı bilgilendirme toplantısına Teknoloji Fakültesi Dekanı ve MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya MYO Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Gümüş, akademisyenler, bazı firma temsilcileri ile öğrenciler de katıldılar.

Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu Akademik Başkanı Öğr. Gör. Merih Güngörsün ile Genç Girişimci Hasan Hüseyin Kurt 2017-2018 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaları katılımcılarla paylaşarak yeni çalışmalarla daha girişimci ve daha başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini söylediler.

Toplantı, 3+1 İşyeri uygulamasına destek veren işverenlere, etkinliğe katılan tüm misafirlere ve faaliyete sponsor olarak destekte bulunan Gebze Kurt Yapı Hafriyat Ltd. Şti. ve Diş Hekimi Fehmi MOLLAALİOĞLU'na teşekkür edilerek sonlandırıldı.