Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Öğrenci Turnuvası’nda finale çıkan takımlar arasında Adapazarı MYO şampiyon olarak kupayı almaya hak kazandı.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinde 2 Mayıs Perşembe Günü oynanan final maçına Vali Ahmet Hamdi NAYIR, Rektör Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İsmail GÜMÜŞ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yrd. Hasan Ali ÇELİK ile  Beşiktaş  Eski futbolcusu Bayram BEKTAŞ'ın yanı sıra çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı. Yarı finalde galibiyet alarak finale kalmaya hak kazanan Pamukova MYO ile Adapazarı MYO arasında yapılan çekişmeli maçın 1-1 bitmesi sonucu penaltı atışlarına gitmesi ile okulumuz kupaya uzanmıştır.

Vali Ahmet Hamdi NAYIR, Rektör Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İsmail GÜMÜŞ, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yrd. Hasan Ali ÇELİK ile  Beşiktaş  Eski futbolcusu Bayram BEKTAŞ Adapazarı MYO Öğrencileri kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen idari personel ve hakemlere de plaket takdim edilirken, tüm takımlar ve protokol üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.