2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı, Güz yarıyılı Lisans ve  Önlisans yatay geçiş sonuçlarına http://gecisbasvuru.sabis.subu.edu.tr/SonucAciklama sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kayıt süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenci hakkından vazgeçmiş sayılır.

Bütün Yatay Geçiş Kayıtları şahsen ve aşağıda belirtilen tarihlerde Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Esentepe Kampüsü Serdivan/SAKARYA adresinden yapılacaktır.

Kayıt tarihleri ve istenilen belgelerde aşağıda belirtilmektedir.

Asil Kazananların Kaydı : 16-17 Eylül 2019

1.Grup Yedek İlanı : 18 Eylül 2019

1.Grup Yedek Kaydı : 19-20 Eylül 2019

2.Grup Yedek İlanı : 23 Eylül 2019

2.Grup Yedek Kaydı : 24-25 Eylül 2019

GEREKLİ BELGELER;

• Öğrenci Belgesi
  • 6 Adet vesikalık Fotoğraf
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Transkript Aslı(Ara sınıf öğrencileri için)
  • ÖSYM Sonuç (Yerleştirme) Belgesi ve ÖSYM Sonuç Belgesi (Tüm puan türlerinin gösterir belge)
  • Ders Planı ve Ders İçerikleri (Ara sınıf öğrencileri sadece Başarılı olduğu derslerin içerikleri)
  • Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge (Öğrenci Belgesi veya Transkripte bu ibarenin bulunması yeterli)
  • Eğitim görmekte olduğu üniversiteden alınmak üzere “Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur” içerikli yazı.
  • Hazırlık Okuduğuna Dair Belge (Hazırlık okuyan öğrenciler için)
  • Kayıt dondurduğuna Belge  ( Kayıt donduran öğrenciler için)

NOT-1: Üniversitemiz bölümlerine kayıt hakkı kazanan öğrenciler kesinlikle kayıtlı bulundukları üniversite ile ilişiğini kesmeyecektir. Öğrenci, Üniversitemize kayıt yaptırdıktan sonra öğrencinin sicil dosyası ve kaydının silinmesi için gerekli yazışmalar tarafımızca yapılacaktır.

NOT: -2. Öğretim e yatay kaydı yaptıran öğrenciler harçlarını 24-25-26 Eylül Tarihlerinde Herhangi bir İş Bankası Şubesine T.C. kimlik numarası üzerinden yatırılabilecektir.

NOT: -3. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Yatay Geçiş Sonuçları açıklanmadan önce, başka bir üniversiteye yatay geçiş başvurusu ile kayıt yaptırıldıysa, yatay geçiş yapılan üniversiteden “YATAY HAKKINDAN VAZGEÇTİ” içerikli kayıt sildirilmesi ve sonrasında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine kayda gelmesi gerekmektedir.

Yatay geçiş ile ilgili soru ve sorunlarınızı aşağıdaki elektronik posta adresine bildirebilirsiniz.

mgok@subu.edu.tr