Tek Ders Sınav başvurularınızı 09 Eylül 2020  Çarşamba günü saat 23.59'a kadar SABİS üzerinden yapabilirsiniz.

30 günlük yaz stajını (STAJ) yapmadığı yada yaptığı halde staj sınavına girmediğinden dolayı STAJ notu başarısız olduğu için SABİS üzerinden başvuru yapamayan öğrencilerin ekteki tek ders sınav başvuru dilekçelerini doldurarak  09 Eylül 2020  Çarşamba günü saat 23.59'a kadar (ybayindir@subu.edu.tr) adresine mail atmaları gerekmektedir.

Bu durumdaki öğrenciler tek ders sınavından başarılı oldukları takdirde (mezuniyetleri için sadece STAJ'ı kalan öğrenciler) STAJ'dan muaf olmak için staj muafiyet dilekçelerini doldurarak 15 Eylül 2020 Salı günü mesai bitimine kadar (osmanb@subu.edu.tr) adresine mail atmaları gerekmektedir.

Not: Dilekçelerin eksiksiz doldurulması ve imzalı bir şekilde gönderilmesi gerekmektedir.