Üniversitemiz 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları; 16-17-18 Eylül 2019 tarihleri arasında elektronik ortamdan yapılacaktır. Açılmayan seçmeli ders yerine yeni derse yazılma ile ilave derse yazılma işlemleri tüm öğrenciler için 20-21-22 Eylül 2019 tarihlerinde elektronik ortamda yapılacaktır.

Üniversitemize yani kayıt yaptırıp derse yazılma yapmak isteyen öğrenciler de ara sınıflar gibi elektronik ortamda kayıt yapacaklardır. İlk defa ders kaydı yapacak öğrencilerimize duyuru için tıklayınız.

Güz dönemi 23 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak olup mazeretli derse yazılma işlemleri 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında, mazeretini belirten belge ile bölüm/program başkanlıklarına başvuru yapılarak gerçekleştirilecektir.

Öğrenim Gideri yatırma işlemi (normal süresindeki birinci öğretim öğrencileri ödeme yapmaz) İkinci Öğretim ile normal program süresini geçen birinci öğretim öğrencileri derse yazılma işlemi yapabilmek için katkı payı/öğrenim gideri ödemesini yapmalıdır.

Eğitim birimlerine göre ödeme miktarlarını gösteren tablo için tıklayınız.

Öğrenim Gideri Ödemeleri, İŞ BANKASI Bütün Şube Veznelerinden, İş Bankası İnternet Bankacılığı ve İş Bankası ATM'lerinden TC Kimlik Numaraları ile yapılabilecektir.

2019-2020 Öğretim Yılı Akademik Takvimi için tıklayınız.