Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında  Sakarya Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde "100 Fidan" dikimi gerçekleştirdi. Etkinliğe Topluluk üyesi öğrenciler başta olmak üzere Okul Müdürü Doç. Dr. Recep Kılıç, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu,  Halkla İlişkiler Topluluğu Akademik Başkanı Öğr.Gör. Nihal Kocaağa, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Bu özel projede her fidana bir şehit ismi verilerek nesiller boyu minnetle hatırlanması amaçlanıyor.

Proje hakkında bilgi veren topluluk başkanı İklim Makal, bu projeyle asıl hedeflerinin diğer üniversitelerle işbirliği içerisinde ülkenin dört bir yanında yüzlerce fidan dikilmesi olduğunu belirtti. Şehitlerimizin anısını yaşatmak adına gerçekleştirilen bu projede, her fidan bir kahramanı ve kahramanlık hikayesini temsil ediyor.