Yasin Çapoğlu Sakarya Meslek Yüksekokulunda seminer verdi.

Perakendeciliğin farklı kollarında 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Yasin Çapoğlu Meslek Yüksekokulumuz Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı öğrencilerine yönelik “Perakendeciliğin Sırları” konulu seminer verdi. Seminerde öğrencilere perakendecilikte başarıya giden yolun uzun meşakkatli olduğunu, gayretli personelin başarıya er ya da geç ulaşacağını ve müşterilerle nasıl iletişim kurulması gerektiğine kadar birçok başlığa değinen Çapoğlu,  Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı öğrencilerine sektördeki iş olanaklarından bahsetti. Programda Yasin Çapoğlu öğrencilerin Türkiye’de tek olan program ve bu alanda personel ihtiyacının çok yüksek olması sebebiyle çok şanslı olduklarını dile getirdi. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Yasin Çapoğlu'na Sakarya MYO Müdürü Doç. Dr. Recep Kılıç adına Toptan ve Perakende Satış Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aykut Yılmaz teşekkür belgesi takdim etti.