Boyner Serdivan AVM Mağaza Müdürü Erdal Kaymak Sakarya Meslek Yüksekokulunda seminer verdi.

Boyner Serdivan AVM Mağaza Müdürü Erdal Kaymak Meslek Yüksekokulumuz Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı öğrencilerine yönelik “Perakendecilik Detayları” konulu seminer verdi. Seminerde öğrencilere perakendecilikteki anahtar performans göstergeleri, personel hedef değerlendirmede dikkate alınan hususları ve müşterilerle kurulması gereken ilişkinin özelliklerine kadar birçok başlığa değinen Kaymak;  Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı öğrencilerine sektördeki iş olanaklarından bahsetti. Programda Erdal Kaymak öğrencilerin Türkiye’de tek olan program ve bu alanda personel ihtiyacının çok yüksek olması sebebiyle çok şanlı olduklarını dile getirdi. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Erdal Kaymak'a Sakarya MYO Müdürü Doç. Dr. Recep Kılıç adına Toptan ve Perakende Satış Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aykut Yılmaz teşekkür belgesi takdim etti.