"Okula Dönüşte Mangal" Sözü Sakarya MYO'da Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Mehmet Sarıbıyık,  Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK'un twitter hesabından paylaştığı teneffüs sözüne destek vermiş, “Sayın Bakanım, yavrularımıza cazip bir söz vermişsiniz. Biz de diyoruz ki üniversiteye dönüş mangalsız olmaz. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencilerimize, Sakarya’nın meşhur Islama ve Kazımpaşa köftesi ikram edeceğiz. Tabi milli içecek ayransız da olmaz” demişti. Paylaşım çok kısa sürede etileşim alarak sosyal medyada hızla yayılmıştı. Okulların açılması ile  Rektörümüz Mehmet Sarıbıyık'ın katkıları ile Sakarya Meslek Yüksekokulu'nda  mangal organizasyonu yapıldı. Yapılan organizaysona çok sayıda personel ve öğrenci katıldı. Öğrenciler Rektör Sarıbıyık ile ev sahipliği yapan Sakarya MYO Müdürü İsmail Gümüş'e teşekkürlerini iletti.