Meslek Yüksekokulumuz personeli ve öğrencilerine yönelik Yangın Tatbikatı yapıldı.

Ünivesitemiz Yapı İşleri Teknik Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen yangın tatbikatı Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı  tarafından yapıldı. Okulumuz personeli ve öğrencilerine yönelik yapılan Yangın Tatbikatına çok sayıda personel ve öğrenci katıldı. Tatbikat, Sakarya Meslek Yüksekokulu Binası önünde düzenlenirken, İtfaiye personeli  Mehmet Enes SEZEN tarafından yangın söndürme ve tahliye hakkında teknik bilgiler verildi. Uygulama için belirlenen alanda okulumuz öğrencilerine yangın tüpleri verilerek yangına müdahale edildi. Sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen tatbikat ile okul personeli ve öğrenciler yangın söndürme, tahliye ve ilk yardım konusunda bilinçlendirildi. Tatbikat sonucu Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail GÜMÜŞ ve Müdür Yardımcıları itfaiye personeline teşekkür etti.