2014 ve önceki yıllarda kayıt olmuş ve Azami süresini tamamlamış olan öğrencilerimizin EK SINAVLARI sona ermiş olup,

- EK SINAVLAR sonunda başarısız ders sayısı halen 6 ve üzeri olan tüm öğrencilerimizin üniversitemiz ile ilişiğinin kesilme işlemleri başlamıştır.

EK SINAVLAR sonunda başarısız ders sayısı (DZ veya hiç almadığı ders sayısı dahil) 2-5 arasında olanlara öğrenci haklarından yararlandırılmaksızın (GR-FF-YZ dersleri için) 3 yarıyıl dersin bulunduğu dönemin final tarihlerinde kullanılmak üzere birer ek süre sınav hakkı verilmiştir. (ek süre sınavlarından sonra 2 veya daha fazla başarısız dersi kalanların üniversite ile ilişiği kesilir)

- EK SINAV hakkını kullanarak  veya  kullanmadığı halde  başarısız ders sayısı en fazla 5 olan ve bu derslerden DZ  veya alması gerektiği halde hiç almadığı dersleri kalan öğrencilere, katkı payı ücretlerini yatırmaları şartıyla öğrencilik haklarından yararlanmaksızın 3 yarıyıl bu derslere yazılma ve sınavlarına girme hakkı verilmiştir.

- EK SÜRE SINAVLARI sonunda 1 başarısız dersi kalanlara veya başarısız dersi olmadığı halde 120 AKTS si olup, 2.00 ortalamayı sağlayamayanlara diledikleri derslerden sınırsız süre boyunca ek sınav hakkı verilmiştir.