30 Günlük Staj Tamamlama Sınavı

7 Mart 2019 Perşembe günü   Saat: 10:00 - 12:00

• 30 günlük zorunlu bölüm stajını önceki dönemlerde tamamlamış ve bölüm başkanlığına teslim etmemiş olan,
  • 8 Mart 2019  tarihine kadar stajı bitmiş / bitecek mezun durumdaki öğrencilerimiz için

Staj Tamamlama Sınavı 7 Mart 2019 Perşembe günü saat 10:00 - 12:00 arası Bölüm / Program  Başkanlıklarında yapılacaktır.

Öğrencilerimizin;

Staj defterlerinin her sayfasının işyeri kaşesi ve imzası yapılmış, fotoğraflı staj rapor sayfasının işyeri zarfına konulmuş haliyle belirtilen tarih ve saatte Bölüm Başkanlığına gelmeleri gerekmektedir.

Özellikle tüm şartları sağlayıp sadece tek dersi kaldığı için Tek Ders sınavına girecek öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için daha önceden girmedilerse staj tamamlama sınavına girmeleri gerekmektedir.